Hívogat az iskola

Hívogat az iskola,

kapuját kitárja,

kis pajtásom gyere hát,

menjünk iskolába.

Jó barátunk lesz a könyv

és a falitábla,

kis pajtásom gyere hát,

menjünk iskolába.

Olvasunk és számolunk,

vidám nóta járja,

kis pajtásom gyere hát,

menjünk iskolába!

                                                                (Gyermekdal)

 

Kedves Szülők!

Örömmel tölt el bennünket is, hogy gyermekük az idei évben megkezdheti iskolai tanulmányait. Az óvodás évek alatt gyermekük felfedezte, megismerte közvetlen környezetét, sok-sok tapasztalatot gyűjtött, s most itt az idő, hogy ezeket az ismereteket rendszerezze, bővítse, tudássá alakítsa.

Iskolánk ebben az évben is szeretettel várta a leendő első osztályos tanulókat, az iskolanyitogató rendezvénysorozatunkon.

 

 

Ezt a programot, hagyományainkhoz hűen, minden tanévben megszervezi az alsó tagozatos pedagógusok közössége. Ezáltal a leendő első osztályosoknak, szüleiknek, az óvodának lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerkedhessenek a nálunk folyó oktató-nevelő munkával, és pedagógusainkkal. 4-5 alkalommal különböző tematikájú foglakozásokkal várjuk az iskolába készülő óvodásokat.

 

 

 

Mindezeken túl lehetőség van arra is, hogy a szülők a leendő első osztályt tanító pedagógussal munkája közben is ismerkedhessenek. A különböző alkalmakon betekintést nyerhettek a tanórákon folyó munkába, valamint teljesebb képet kaphattak iskolánkról, feltehették kérdéseiket, beszélgethettek a leendő tanítóval.

Az itt látható képek a foglalkozásokon készült pillanatokról számolnak be.

 

 

 

 

 

 

 

 

A szeptemberi tanévkezdéskor szélesre tárt kapukkal várjuk diákjainkat, közöttük is leginkább az örök megújulást képviselő első osztályosokat, amikor a "kis" ovisokból "nagy" iskolások lesznek.

 

Muszkáné Kocsis Emese

tanító

 

             

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szerda, január 16, 2019

 

 

 

 

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi